Gyorsabban jön a hosszú hétvége, ha ma is TUTI-t játszol! Tedd próbára a szerencséd és nyerj akár 300 millió forintot!

2018. 10. 30 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Saint-Cloud-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2000 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat hároméves telivér kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t!!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Controversial Lady (9) – Zilbio (1) – Kabir (6) – Sinnari (2) – Gyroso (8)

Controversial Lady (9) legutóbbi második helyezése meglepetés volt. A várható puha pálya kimondottan kedvez neki, így kedden is számolni kell vele.

Zilbio (1) nagyon peches volt az október 11-i Kincsem+ futamban, mert egyáltalán nem tudott kibontakozni. A ló remek formában van, bízhatunk eredményes szereplésében.

Kabir (6) nagyon jó teljesítményt nyújtott utolsó futása alkalmával ugyanezen a pályán. A ló remek kondícióban van, ha minden a tervek szerint alakul, megint az első öt között fog végezni.

Sinnari (2) a deauville-i második helyezését követően került új idomításba, eddigi futásaival nagyon elégedettek. Ebben az osztályban is versenyképes lesz, jó futásra számíthatunk tőle.

Gyroso (8) legutóbb pénzdíjas hatodik helyen végzett, ami igen jó eredmény annak fényében, hogy a 15-ös startboxból kellett indulnia. A várható puha pálya kedvez majd neki, így egy újabb pénzdíjat remélhetünk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!