A lovak vasárnap se pihennek, játssz Te is Kincsem+ TUTI-t, amivel akár 300 + 300 millió forintot nyerhetsz!

2018. 10. 28 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap a varázslatos Chantilly-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 2400 méter, a startnál pedig tizenhat hároméves telivér kéri a játékosok figyelmét. Erős mezőny lesz és izgalmas verseny, ráadásul a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Kentucky Tornado (8) – Le Musicien (7) – La Houblonniere (1) – Forever Yours (2) – Coulonces (11)

Kentucky Tornado (8) október elején megmutatta, hogy versenyképes ebben a hendikep osztályban. A ló formában van, ezért remélhetőleg megint olyan jól fog futni, mint Maisons-Laffitte-ben.

Le Musicien (7) legutóbb csak a hatodik helyen ért célba, de az eredmény valamelyest csalóka mert nagyon jól futott. A ló most is remek formában van és a 6-os startbox is kitűnő. Bízhatunk eredményes szereplésében.

La Houblonniere (1) három egymást követő győzelem után áll starthoz. Idomárja egyelőre nem akarja Group versenyekben futtatni, ezért esett a választása a vasárnapi Kincsem+ futamra. Esélyesként lép pályára.

Forever Yours (2) nagyszerű teljesítményt nyújtott az utolsó két futása alkalmával. Vasárnap nagyon erős mezőnyben áll starthoz, amennyiben azonban kellően puha lesz a gyep, megint a főszereplők egyike lehet.

Coulonces (11) vasárnap a 13-as startboxból fog indulni, ami nem túl kedvező. A 2400 méteres táv ideális számára, így amennyiben minden a tervek szerint alakul, az első hét hely valamelyikén fog végezni.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!