Szerencsés szombatot szeretnél? Akkor játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2018. 10. 27 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton Saint-Cloud ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1600 méteres galopp síkversenyen tizenhat négyéves és idősebb telivér méri össze gyorsaságát. Kedvező lesz ma is a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Rebel Lightning (11) – Hout Bay (1) – Mezidon (10) – Larno (6) – Sinbad (3)

Rebel Lightning (11) párizsi harmadik helye rendkívül jó eredmény, a befutóban ellenállhatatlanul mozgott. A szombati Kincsem+ futam mezőnye valamivel gyengébb, mint amilyen a longchampi volt, így újabb remek pénzdíjat remélhetünk tőle.

Hout Bay (1) két szép győzelmet aratott a közelmúltban és most is csodálatos formában van. A sikerei miatt jelenleg 6,5kg-al magasabban áll a skálán, de bízzunk benne, hogy a szombati Kincsem+ futamban is pénzdíjas helyen fog zárni.

Mezidon (10) szeptemberben kétszer ilyen erős mezőnyben futott, így nem vethetünk semmit a szemére. Tavaly ugyanebben a futamban a negyedik helyen végzett, ezért szombaton is beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Larno (6) nagyon bátran versenyzett Lyonban, melynek eredményeként szép második helyezést szerzett. Továbbra is magasan áll a skálán, mellette szól azonban, hogy a puha futófelületet kifejezetten kedveli. Jó futást várunk tőle.

Sinbad (3) másfél hónapja nem lépett pályára, így nincs száz százalékos állapotban, de a várható puhább futófelület mindenképp javít az esélyein. Remélhetőleg szombaton az első hét hely valamelyikén fog végezni.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!