Vasárnap se maradj otthon, a Kincsem Parkban izgalmas galopp- és agárversenyek várnak!

Kincsem Park – 2018. 10. 28 – vasárnap – 12:00 – 15:45

Vasárnap nyolc izgalmas galoppversennyel és egy fergeteges agárfutammal vár a Kincsem Park. A futamokban fogadhatsz a kedvenc lovaidra és agaraidra, illetve Kincsem+ játékunk szelvényét is megveheted pénztárainknál, amivel vasárnap akár 300 + 300 millió forintot is nyerhetsz!
A vasárnapi ebédre se legyen gondod, Panoráma Éttermünk megújult, őszi étlappal vár, illetve a büfé széles választékából is biztosan jól fogsz lakni.

A napi egyik kiemelt galoppverseny a Kétévesek Kritériuma lesz 15:05-kor, hat résztvevővel a startnál. For You (1) a legesélyesebb a győzelemre, de Dante’s Peak (3) és La Luka (4) is dobogóra állhatnak.

A napi másik főverseny a Köztársasági Díj lesz 15:45-kor, hét versenyzővel a pályán. A Turf szerint Medyna (6) nyerheti a versenyt, de Eskandar (4) és Sárkányfű (1) is jó esélyt képviselnek.

A nap egyetlen agárfutamában, a Forest Apple Díjban erős mezőny gyűlt össze. A verseny legfőbb esélyese az abszolút favorit Deadshot, aki idén utoljára lép pályára. Őt Don Juan, illetve Dynamo követheti a befutásnál, de ebben a futamban bárki okozhat még meglepetést.

A nap nyerője Medyna. A kitűnő hároméves a nyolcadik futamban lép pályára, nemrég pedig remek teljesítményt nyújtva győzött a Gróf Széchenyi István Emlékversenyben. Amennyiben ismételni tudja magas formáját, ismét megszerezheti az első díjat.

Olvass tovább!