Ugorj fejest a milliókba csütörtökön is! Játssz és nyerj a TUTI-val ma is!

2018. 10. 25 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Auteuil-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 3600 méteres galopp gátversenyen tizenhat négyéves telivér méri össze tudását. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet, bármilyen kombináció nyerő lehet a befutásnál. A létszám is nagyon kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: American Master (1) – Polyquick (11) – Eragone (16) – Artemidor (5) – Spirit Sun (3)

American Master (1) kondíciója ugyan olyan jó, mint október elején volt. Kipihente a verseny fáradalmait és minél puhább lesz a gyep, annál inkább kedvez majd neki. Éppen ezért magabiztosan várja a csütörtöki futamot.

Polyquick (11) nyerte az október 4-i hendikep második részét és most is jó formának örvend. Csütörtökön nehezebb feladat vár rá, mivel ez a mezőny jóval erősebbnek tűnik, de a ló remek formában van, így komolyan számolni kell majd vele.

Eragone (16) visszatérése felemásra sikeredett, az utolsó ugrásig kifejezetten jól tartotta magát. Csütörtökön mindenképpen javulást várhatunk tőle, jó esélye van az első öt közé kerülésre.

Artemidor (5) jó formában van, de továbbra is magasabban áll a skálán. Ettől függetlenül csütörtökön is számíthatunk rá, papíron az első hét között van a helye.

Spirit Sun (3) utolsó futását követően került új idomításba. A tréningek során jól dolgozik, persze idő kell még, amíg teljesen kiismerik. Akadályon jobb teljesítményre lesz képes, de egy pénzdíjat csütörtökön is elcsíphet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.turfomania.fr

Olvass tovább!