Végre itt a péntek! Kezdd a hosszú hétvégét akár 300 millió forint nyereménnyel! Játssz ma is a TUTI-val!

2018. 10. 19 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20:15-kor, Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenhat rutinos, hatéves és idősebb versenyló méri össze tudását, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. A létszám is kedvező lesz ma, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cristal du Lupin (4) – Visitor (6) – Tripolini V P (11) – Valokaja Hindo (3) – Lover Face (10)

Cristal du Lupin (4) caeni visszatérése jól sikerült. Második helyezésének értékét növeli, hogy 25 méteres hátrányból kellett indulnia. A verseny nem vett ki belőle sokat, éppen ezért péntek este is számolni kell vele.

Visitor (6) nagyon jól mozgott Lyonban, ismét bizonyítva, hogy a balkezes pályák kifejezetten fekszenek neki. Pénteken erős mezőnyben kell helyt állnia, de ő lehet a győzelem legfőbb várományosa.

Tripolini V P (11) az életnyereménye miatt kedvező feltételek mellett várja a pénteki futamot. A ló topformában van, így a 25 méteres térhátrány ellenére is az első helyezésért csatázhat.

Valokaja Hindo (3) az utolsó futását követően került új idomításba, a reggeli tréningjei pedig meggyőzők. Nem könnyű hajtás, de a feltételek kedvezőek számára, így kalkulálni kell vele.

Lover Face (10) legutóbb előrébb is végezhetett volna, mint a negyedik hely, ha valamivel gyorsabb  a tempó. Nagyon megbízható ló, akit mindig nagy élmény hajtani és aki péntek este is jó eséllyel pályázik egy pénzdíjas helyezésre.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: www.canalturf.com

Olvass tovább!