Izgalmas nagydíjak és Liga futam szombaton a Kincsem Parkban az ügetőn!

Kincsem Park – 2018. 10. 20 – szombat – 14:00 – 18:30

Szombaton tíz futammal vár a Kincsem Park, köztük három rendkívül izgalmas kiemelt versennyel. A futamokban fogadhatsz kedvenc lovaidra, illetve Kincsem+ játékunk szelvényét is megveheted, amivel akár 300 millió forintot is nyerhetsz! Ha megéheznél a fogadás izgalmaiban, Panoráma Éttermünk finomabbnál finomabb ételekkel és a büfé is széles kínálattal vár.

A nap egyik kiemelt versenye a 85. Kétévesek Nagydíja lesz 16:00-kor, hét résztvevővel a startnál. A Turf szerint Ann Bella M (2) a legesélyesebb a győzelemre, de Aurum Ville (1) és Apollo Creed (3) is közeli sansz.

A napi másik főverseny az Őszi Kanca Díj lesz 17:00-kor, hét aspiránssal a pályán. A futam esélyese térhátránya ellenére is Veronica Fling (7), legfőbb ellenfelei Zsenerőz (6) és Zikka BD (3) lehetnek.

Ezen a napon futják a IX. Nemzeti Ügető Liga futamot, a Köztársasági Díjat 18:00-kor, a startnál pedig hét versenyló várja, hogy összemérje tudását. A szaklap szerint Timoteo (2) nyerheti a versenyt, de Underpaid Hanover (5) és Milliondollar Lux (4) is jó esélyt képviselnek.
A 300.000 forint jackpot nyeremény is ebben a futamban kerül kifizetésre.

A nap nyerője a harmadik győzelmére készülő Ann Bella M. A mezőhegyesi kanca az ötödik futamban lép pályára, legutóbbi versenyében végig vezetve, magabiztosan utasította maga mögé ellenfeleit. Szombaton a csikók kiemelkedő versenyében is bizonyíthat és ismét első lehet.

 

Olvass tovább!