Csütörtökön is tovább száguldanak a lovak a milliók felé! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2018. 10. 18 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Longchamp ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1600 méter hosszú galopp síkversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc telivér méri össze gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz, megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Falco Delavilliere (9) – Roksaneh (11) – Cazaline (10) – Yaalail (4) – Cassard (6)

Falco Delavilliere (9) utolsó két fellépésén bizonyította, hogy a júliusi győzelme miatt kirótt 3kg büntetése ellenére is versenyképes maradt ebben az osztályban. Remélhetőleg csütörtökön nem lesz mély a gyep és ismét jó futásra számíthatunk tőle.

Roksaneh (11) utolsó futásai alkalmával bizonyította, hogy középtávon is megállja a helyét. Július óta nem lépett pályára, de amennyiben nyári formájával jelentkezik, csütörtökön a főszereplők közé tartozhat.

Cazaline (10) legutóbb nagyszerűen teljesített, bár akár győzhetett is volna. A ló csodálatos kondícióban áll starthoz csütörtökön és a várhatóan puha talaj is segít majd neki.

Yaalail (4) júliusban tért vissza, azóta további két versenyben állt starthoz. Csütörtökön az első hendikepjében fog futni, de jó esélyekkel lép pályára.

Cassard (6) kondíciója kitűnő, utolsó két futása is ezt igazolja. Ekkora mezőnyben az eredményes szerepléshez sok mindennek stimmelnie kell, de a ló formában van, az első öt közé várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.paris-turf.com

Olvass tovább!