Szerdán jön a Grand National du Trot következő állomása! Játssz és nyerj a TUTI-val ma is!

2018. 10. 17 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán a Grand National du Trot következő állomása a Kincsem+ futam, a helyszín Strasbourg lesz. A 2775 méteres alaptávú ügetőversenynek maximális mezőny, azaz tizennyolc versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Ceylan Dairpet (12) – Christo (3) – Azaro d’Eva (18) – Vertige de Chenu (14) – Ambassadeur d’Am (16)

Ceylan Dairpet (12) a tavalyi év második felében egészségügyi problémákkal bajlódott, de az idei eredményei bizonyítják, hogy már minden rendben van vele. Szerdán térhátrány nehezíti a feladatát, de még így is duplázhat.

Christo (3) nagyszerű időt ügetett Párizsban és a munkaformái is kiválók. Ez a pálya jobban fekszik majd neki, jó esélyekkel áll starthoz.

Azaro d’Eva (18) sajnos október 7-én hibával futott, de sokkal jobban teljesített, mint előtte Párizsban. A ló topformában várja a GNT szerdai állomását, döntős futást várunk tőle.

Vertige de Chenu (14) nagyszerű versenyeket futott Párizsban, ami után kapott pár jól megérdemelt pihenőnapot. A munkaformái kiválóak, a jobbkezes pálya pedig tovább növeli esélyeit. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Ambassadeur d’Am (16) sérülés miatt hosszabb kihagyásra kényszerült, ezt követően pedig csak májusban térhetett vissza. Az augusztusi és a szeptemberi eredményei bizonyítják, hogy a ló topon van, éppen ezért szerdán is az első öt közé várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!