A vasárnapi pihenés közben pont van időd egy TUTI-t játszani, amivel akár 300 + 300 millió forintot nyerhetsz!

2018. 10. 14 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap Auteuil-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 3500 méter hosszú galopp akadályversenyen tizenhét telivér méri össze tudását. Egy hosszútávú akadályverseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet. Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Defi des Mottes (5) – Fasimix (1) – Bandit d’Ainay (14) – Daddy Banbou (7) – Rasango (8)

Defi des Mottes (5) megérdemelt győzelmet aratott szeptember 22-én és vasárnap is jó futást várhatunk tőle. A 3500 méter kissé rövid számára, de ettől függetlenül bízhatunk eredményes szereplésében.

Fasimix (1) nantes-i visszatérése jól sikerült, munkában pedig tovább jött előre. Kedveli ezt a pályát , épp azért a 72kg ellenére is jó futásra számíthatunk tőle.

Bandit d’Ainay (14) az utolsó futása alkalmával harmadik helyen végzett gáton. Őszinte és megbízható telivér, aki címvédőként lép pályára vasárnap.

Daddy Banbou (7) Auteuil-ben még nem futott soha akadályon, de valószínűleg ez a pálya sem foghat ki rajta. A 3500 méteres táv ideális lesz számára, így magabiztosan várja a vasárnapi futamot.

Rasango (8) utolsó futásai jól sikerültek, compiegne-i eredményei nagyszerűek. Ezt az akadály pályát még nem ismeri, de minden bizonnyal ezzel a feladattal is meg fog birkózni.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!