Szombaton is dolgozol? Játssz inkább egy TUTI-t és nyerj akár 300 millió forintot!

2018.10.13 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton Maisons-Laffitte ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 2400 méter, a startnál tizenhat négyéves és idősebb telivér várja, hogy összemérje gyorsaságát. Kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Bagel (1) – Pascasha d’Or (2) – Goderville (5) – Phedre (13) – Louis (4)

Bagel (1) nagyszerű teljesítményt nyújtott szeptember 9-én Longchampban, de sajnos a győzelemről lemaradt. Szombaton valamivel nehezebb feladat elé néz, de ezúttal is számíthatunk rá.

Pascasha d’Or (2) legutóbb előrébb is végezhetett volna, mint az ötödik hely, ha valamivel szerencsésebb. A ló formában van és ez a pálya sem okozhat neki gondot. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Goderville (5) szeptember 12-én feledtette a deauville-i csalódást keltő futását. Szombaton esélyesként áll starthoz, annak ellenére, hogy ez a pálya nem tartozik a kedvencei közé.

Phedre (13) az utolsó két futása alkalmával megmutatta, hogy milyen jó formában van. A szombati futam startbox-sorsolásánál pedig kifejezetten szerencsés volt, így jó esélyekkel indul.

Louis (4) versenyről versenyre jön előre és munkaformái is kiválók. A longchampi sikere miatt most 4,5kg-al magasabban áll a skálán, így ezúttal a győzelemre kevés esélye van, de beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!