Mi az, ami nem maradhat el péntek este? A Kincsem+ játék! Tedd próbára a szerencsédet és nyerj ma is akár 300 millió forintot!

2018. 10. 12 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20:15-kor, Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc rutinos, hétéves és idősebb versenyló kéri a fogadók figyelmét, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen befutási sorrend elképzelhető. Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Balfour (15) – Belle d’Hermes (8) – Belle de Manche (7) – Vloum de Bois (3) – Utile Lebel (16)

Balfour (15) négy győzelmet aratott, mióta visszatért Franciaországba. Legutóbb talán valamivel nehezebben nyert a vártnál, de a rontott startok sokat kivettek belőle. Pénteken favoritként lép pályára.

Belle d’Hermes (8) 2018-as eredményeire nem lehet panasz. A kanca még így szezon végén is formában van. Tökéletes feltételek mellett várja a péntek esti futamot, esélyesként lép majd pályára.

Belle de Manche (7) kirobbanó formában van. Nem tartozik az egyszerű hajtások közé, de minden pályához könnyedén alkalmazkodik és a gyors tempó sem okozhat neki gondot. Péntek este is számíthatunk rá.

Vloum de Bois (3) remek formának örvend, ezért most jött el az ideje, hogy visszatérjen Vincennes-ba. Patkolatlanul lép majd pályára, esélyeit pedig hajtója, Jean-Michel Bazire személye is növeli. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Utile Lebel (16) jól mozgott szeptember közepén gyepen. Ha valamivel jobban indul, a győzelmet is megszerezhette volna. Péntek este a feltételek ideálisak lesznek számára, egy pénzdíjas helyet elcsíphet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: www.paris-turf.com

Olvass tovább!