Csütörtökön már a hétvége felé száguldanak a lovak! Játssz ma is a TUTI-val és nyerj akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 10. 11 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Saint-Cloud ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 2100 méter, a startnál pedig tizenhat hároméves telivér várja, hogy összemérje tudását. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Zillione Sun (12) – My Lenny (14) – Tenue de Soiree (10) – Fira (1) – Folle Passion (7)

Zillione Sun (12) számára nem termett babér szeptember végén az erősebb mezőnyben, így ismét hendikepben indul. Már korábban bebizonyította, hogy versenyképes ebben az osztályban, ezért bízhatunk eredményes szereplésében.

My Lenny (14) jól teljesített Chantilly-ban. Második helyezésének értékét növeli, hogy a 15-ös startboxból indult. A ló jó formában van, ebben a mezőnyben odaérhet az első három közé.

Tenue de Soiree (10) legutóbb csak a hetedik helyen ért célba, de nem mozgott rosszul. A 2100 méter új kihívás elé fogja állítani, de ezen a távon akár még eredményesebb lehet.

Fira (1) idomárja egyik kedvence, aki stabil teljesítményével vívta ki a népszerűségét. Utolsó futása óta csak néhány nap telt el, de a verseny nem vett ki belőle sokat, így magabiztosan várja a csütörtöki futamot.

Folle Passion (7) chantilly-i kilencedik helyezése csalódás volt. Csütörtökön a várható puha futófelület növeli az esélyeit, így ezúttal sokkal jobb eredményt várunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: www.canalturf.com

Olvass tovább!