Szerdán sulkyba pattanunk, adj esélyt ma is a nyereménynek! Játssz a TUTI-val és vágj zsebre akár 300 millió forintot!

2018. 10. 10 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán is Lyon ad otthon a Kincsem+ futamnak. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenhat rutinos, hétéves és idősebb versenyló áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Super Fez (12) – Big Boss (11) – Baronne de Bapre (14) – Be Bop Meslois (10) – Visitor (5)

Super Fez (12) fantasztikus formában van, Enghien-ben nagyszerű harmadik lett. A szerdai futamban térhátárny nehezíti a feladatát, ennek ellenére a győzelemért fog csatázni.

Big Boss (11) a téli meeting után kihagyásra kényszerült, de a visszatérése bizonyítja, hogy jól sikerült a felkészítése. A ló topformában van és kedveli a lyon-i pályát, így minden adott az eredményes szerepléséhez.

Baronne de Bapre (14) nagyon jól mozgott szeptember 22-én Vichy-ben. Szerdán várásra fogják hajtani, első esélyt képvisel.

Be Bop Meslois (10) az elmúlt hónapokban többször is balszerencsés volt, szerencsére az utolsó két futása alkalmával kijött neki a lépés. A formáját nem érheti szó, szerdán ő is az esélyesek közé tartozik.

Visitor (5) jó formában van mostanában és minden taktikához könnyen alkalmazkodik, szerdán azonban várásra fogják hajtani. Alaptávosként kedvező feltételek mellett áll starthoz, az első három között végezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!