Kellemes keddet kívánunk a Kincsem+ játékkal, amivel ma is akár 300 millió forintot nyerhetsz!

2018. 10. 09 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Lyon-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 1600 méter, a startnál pedig tizenhat négyéves és idősebb telivér kéri a fogadók figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Rizzichop (2) – Wyck Hall (3) – Namasjar (9) – Inseo (13) – Hout Bay (4)

Rizzichop (2) párizsi ötödik helyezésének értékét növeli, hogy a startgépben lerúgta az egyik patkóját. Versenyképes ebben az osztályban, bízhatunk eredményes szereplésében.

Wyck Hall (3) jó teljesítményt nyújtott Párizsban. Lyonban valamivel könnyebb feladat vár rá, mivel ez a mezőny nem olyan erős. Esélyesként áll starthoz.

Namasjar (9) az augusztusi előadóversenyek után hendikepben is nagyon jól mozgott. Ideális feltételek mellett áll kedden starthoz és az 1600 méter is megfelel a számára. Kimondottan jó esélyt képvisel.

Inseo (13) legutóbbi harmadik helyezése is bizonyítja, hogy az 1600 méteres táv fekszik neki. Ha kellően gyors lesz a tempó, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Hout Bay (4) remek formában van, ezért idomárja szerint a keddi Kincsem+ futamban is jól fog teljesíteni. A legutóbbi győzelme után 2,5kg-al magasabbra került a skálán, de továbbra is versenyképes ebben az osztályban.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!