Hogyan indítsd jól a hetet? Természetesen a Kincsem+ TUTI-val! Játssz és nyerj ma is!

2018. 10. 08 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Enghien ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2150 méteres ügetőversenynek tizenöt rutinos versenyló vág neki, hogy összemérje gyorsaságát. Nagyon kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Eldrick Boko (13) – Cristal du Perche (5) – Toohotforyou (15) – Ready For More (12) – Artiste de Tillard (4)

Eldrick Boko (13)-t legutóbb diszkvalifikálták, ezért a hétfői verseny előtt jóval intenzívebb munkákat kapott. A ló formája tökéletes és a 13-as starthely miatt sem kell aggódni. A győzelmet is megszerezheti.

Cristal du Perche (5) egy igen nehéz természetű ló, ami sajnálatos, mert nagyon jó képességű. Remélhetőleg hétfőn a valós tudásának megfelelően fog teljesíteni, mert a mezőny abszolút megfelel a képességeinek.

Toohotforyou (15) nagyon jól mozgott Enghienben, így magabiztosan áll starthoz hétfőn. A második sor kissé nehezíti a feladatát, ennek dacára is az első öt között a helye.

Ready For More (12) nagyon jól futott szeptember 30-án és a hétfői futamot is topformában várja. Remélhetőleg az első öt között fog célba érni.

Artiste de Tillard (4) munkaformái nagyszerűek. Szerencsére az utazás is a környezetváltozás sem viselte meg, a mezőny erős, de ennek ellenére bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!