A szombati kirándulás előtt pont van időd egy TUTI-ra! Jássz és nyerj ma is akár 300 millió forintot!

2018. 10. 06 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton Longchamp ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2000 méter hosszú galopp síkversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc versenyló méri össze gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Lady Sidney (7) – Bella Bolide (8) – Haya Of Fortune (6) – For Ever Fun (15) – Ghabnah (13)

Lady Sidney (7) jó formának örvend mostanság, amit az utolsó futásai is bizonyítanak. Kimondottak jónak tűnnek a feltételek és a kanca is topon van, ezért elképzelhető, hogy összejön végre a hőn áhított győzelme.

Bella Bolide (8) legutóbb megmutatta, hogy a 3kg büntetés ellenére is versenyképes maradt ebben az osztályban. Remek formában van, így szombaton bármi megtörténhet.

Haya Of Fortune (6) nagyon jól mozgott La Mans-ban. Alig telt el pár nap azóta, de a ló rendben van. Longchamp nem tartozik a kedvenc pályái közé, de a várható futófelület kedvez neki.

For Ever Fun (15) nagyon jó teljesítményt nyújtott az utolsó versenyében. Szombat délután idősebb kancákkal is meg kell majd küzdenie, de ezzel a kis súllyal jó esélyt képvisel.

Ghabnah (13) utolsó futásából nem szabad messzemenő következtetéseket levonni. A kanca többet tud annál, mint amit augusztus végén láttunk tőle, így szombaton mindenképpen kalkulálni kell vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!