Vasárnap 13:00 órától galopp – Esti Fény a Magyar St. Legerben indul

Kincsem Park – 2018. 10. 07 – vasárnap – 13:00 – 17:05

Már októbert írunk, így ne feledd, hogy korábban, 13:00 órakor kezdődik a versenynap. Vasárnap nyolc izgalmasnak tűnő galopp versennyel vár a Kincsem Park. A futamokban fogadhatsz a kedvenc lovaidra, illetve Kincsem+ játékunk szelvényét és megveheted pénztárainknál, amivel vasárnap a Szuper Jackpotnak köszönhetően akár 3 milliárd forintot is nyerhetsz! A vasárnapi ebédre se legyen gondod, Panoráma Éttermünk ínycsiklandó ételekkel vár, illetve a büfé kínálatából is biztosan jól fogsz lakni.

Két nagyon komoly versenyt is futnak a telivérek. A napi főverseny a Magyar St. Leger lesz 17:05-kor, nyolc résztvevővel. Starthoz áll a Magyar Derby és nemzetközi Kincsem Díj nyerő Esti Fény és legnagyobb riválisa, a Derby második és Magyar Kancadíj győztes Köln (5) is.
A nap másik kiemelt futama a Kétévesek Nagydíja, a Szent László Díj lesz 15:40-kor, tíz indulóval. Magic Man (5) a legesélyesebb a győzelemre, Dynamo (1) és Rikoleta (9) is jó esélyt képviselnek.

A nap nyerője Nyelvtörő. A hároméves kanca a harmadik futamban lép pályára és ha ismét megfutja állandósulni látszó topformáját, akkor nagyon nehéz lesz őt megverni.

Olvass tovább!