A csütörtök a kis péntek! Játssz ma is a Kincsem+ TUTI-val, nyerj akár 300 millió forintot és garantáltan gyorsabban jön a hétvége!

2018. 10. 04 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Auteuil ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 3600 méter hosszú galopp gátversenyen tizennégy telivér áll starthoz, hogy összemérje erejét. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet. A létszám pedig roppant kedvező, csupán tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: American Master (1) – Nile Paris (10) – Sucaille (2) – Artemidor (4) – Wanka Tanka (14)

American Master (1) kondíciója tökéletesnek tűnik, emiatt csütörtökön további javulást várunk tőle. A topsúly miatt nem könnyű a helyzete, de a várható puha futófelület jelentősen javítja az esélyeit.

Nile Paris (10) még soha nem nyert versenyt, de előbb vagy utóbb eljön az ő ideje is. A ló formában van, tavaszi számai alapján magabiztosan várja a csütörtöki futamot.

Sucaille (2) nagyon jól mozgott az utolsó versenyében. Jó formában van, jó eséllyel pályázik egy pénzdíjas helyezésre.

Artemidor (4) visszatérése diszkrétre sikeredett. A ló most már remek formában van, így csütörtökön további javulást várunk tőle. A győzelemre kevés esélye van, de jó futásra számítunk tőle.

Wanka Tanka (14) utolsó futása kisebb csalódás volt, de ismét hendikepben indul, mert versenyképes ebben az osztályban. Csütörtökön várásra fogják lovagolni, ugyanis ez lehet számára a kifizetődő taktika.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!