Tour To Paris pénteken Franciaországban fut

Elérkezett az idő, amit már oly sokan vártak, az elmúlt két év egyik legnagyobb hazai sztárja, a veretlen Tour To Paris külföldön áll starthoz. Nem is akár hol! A helyszín Franciaország Saint-Cloud, a verseny neve Prix Matchem, a háromévesek számára kiírt 1400 méteres Listed verseny. Az időpont október 5. péntek, 14:35.

Dr. Hammersberg Elemér lovának 12 ellenfele lesz a roppant erősnek tűnő mezőnyben. A riválisok közül kiemelkedik a négy korábbi Listed nyerő, a Godolphin istállót erősítő Deemster (1) és Mythical Magic (4), valamint Spaday (7) és Sonjeu (13). A négy favoriton kívül is van legalább négy nagyon közeli esélyű telivér, akik Listed és Group versenyekben edződtek az elmúlt időszakban.
Ribárszki Sándor veretlen idomítottját az idei francia zsokéranglista hetedik helyén álló Eddy Hardouin fogj a lovagolni. Tour To Paris problémamentes utazás után érkezett meg a hét elején Chantilly-ba, a France Galop istállójába. Oda, ahová szinte napra pontosan tíz évvel ezelőtt Overdose érkezett meg Ribárszkival a longchampi versenye előtt.

A hivatalos program már fenn van a francia oldalakon, az esélyek megítélésében sokat fog segíteni a péntek délelőtti tét játék alakulása. Tour To Paris hazai versenyeiből nehéz kiindulni, minden versenyében megszorítás nélkül nyert. A júliusi magasabb formájára, vagy még annál is magasabb formára lesz szüksége az eredményes szerepléshez. A versenyre a bet.lovi.hu-n és a Lovi Pontokon lehet játszani, a futamot online közvetíti bet.lovi.hu.

Olvass tovább!