Szerdán is tedd próbára a szerencséd! Játssz Kincsem+ TUTI-t és nyerj akár 300 millió forintot!

2018. 10. 03 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán Laval-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2875 méteres alaptávú ügetőversenynek tizenhét ötéves és idősebb versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutásnál. Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Aubrion du Gers (17) – Traders (14) – Venosc de Minel (9) – Calin de Morge (7) – Virgious du Maza (10)

Aubrion du Gers (17) jobb formában van, mint Svájcban volt. A szerdai futamban nagyon jó lovakkal fog megküzdeni és térhátrányból indul, ennek ellenére bízhatunk eredményes szereplésében.

Traders (14) többet tud annál, mint amit az utolsó fellépése alkalmával mutatott. Lavalban eddig csak egyszer versenyzett, akkor hamar diszkvalifikálásra jutott, de meglepetés lenne, ha ez megismétlődne. Aubrion du Gers (17) legfőbb kihívójaként tekinthetünk rá.

Venosc de Minel (9) kiheverte az utolsó futás fáradalmait. A ló jó formában van és ezt a pályát is kedveli, a helyezésekért fog versenyezni.

Calin de Morge (7) szép győzelmet aratott szeptember 8-án. Ideális beállításból várja a szerdai futamot és patkolatlanul lép majd pályára, de Traders (14) és Aubrion du Gers (17) legyőzésére minimális az esélye.

Virgious du Maza (10) jól mozgott az utolsó fellépésén, annak ellenére, hogy jobbkezes pályán, nehéz patkókkal futott. Lavalt tökéletesen ismeri, negyedik-ötödik helyre várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.letrot.com

Olvass tovább!