Kedden se maradj le a lehetőségről, hogy akár 300 millió forintot nyerj! Játssz ma is a TUTI-val!

2018. 10. 02 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Maisons-Laffitte ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 2400 méter, a startnál pedig tizenhat hároméves telivér méri össze gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Calypso Song (6) – Forever Yours (3) – Carriwitchet (12) – Le Musicien (8) – Quiana (7)

Calypso Song (6) nagyszerű formában van, a nyári rövid pihenő jótékony hatással volt rá. A lágyabb pályát szereti és a 2400 méteres táv sem okozhat neki problémát. Minimum pénzdíjas helyre várható.

Forever Yours (3) remekül mozgott Craonban, a végsőkig küzdött a győzelemért. Mostanra megérett egy Kincsem+ sikerre, ha kedden lágyabb lesz a talaj, az első helyért csatázhat.

Carriwitchet (12) nem a maximumot nyújtotta Craonban, az a pálya nem feküdt neki. Szereti a mélyebb talajt, Maisons-Laffitte vonalvezetése pedig sokkal inkább megfelelő lehet számára. Nagyon hűséges ló, bízhatunk eredményes szereplésében.

Le Musicien (8) az elmúlt időszakban folyamatosan hozta magas formáját, igaz, gyengébb mezőnyökben igazolta ezeket. Tavaszi herélése után mostanra készen áll arra, hogy ezen a szinten maradandót alkosson.

Quiana (7) késői telivér, aki fokozatosan fejlődik. Nincs még elég tapasztalata, de munkában kimagaslóan teljesít és folyamatosan jön előre. A nyeretlenségét könnyedén veszítette el, most is jó futást várunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!