Új hét, új hónap, kezdd jól az októbert! Nyerj ma is akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 10. 01 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Enghien-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2875 méter hosszú ügetőversenyen tizenhat ötéves kanca méri össze tudását. Kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Noble Dolly (1) – Divine Mesloise (14) – Dame Denfert (16) – Inga In Heaven (15) – Dona Nina (7)

Noble Dolly (1) munkában nagyon jól dolgozik és a hosszútáv sem jelenthet számára problémát. Csalódás lenne, ha hétfőn nem játszana főszerepet.

Divine Mesloise (14) év eleje óta hatalmas formában van, a referenciaversenyt kiváló új rekorddal sikerült megnyernie. Hajtója jól ismeri őt, amennyiben a kancának sikerül alkalmazkodnia a még ismeretlen pályához, újabb győzelmet arathat.

Dame Denfert (16) augusztus végén kitűnő produkcióval rukkolt elő, amikor két mostani ellenfelét is maga mögé utasítva másodikként ért célba. Azóta is jól dolgozik, ismét a frontba várható.

Inga In Heaven (15) májusban sérülést szenvedett, ennek következtében négy hónapos kihagyás után hétfőn tér vissza. A munkaformái kiválók, nagyszerű állapotban van. Az elmúlt szezonban bizonyított már Franciaországban is, ebben a mezőnyben már elsőre küzdelembe várható.

Dona Nina (7) a referenciaversenyben biztató negyedik helyezést szerzett. Azóta tartja remek formáját és kedveli ezt a pályát. Mindent összegezve a nyerő kombinációban kell végeznie.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!