Ugorj fejest a milliókba szombaton is! Játssz a TUTI-val és nyerj akár 300 millió forintot!

2018. 09. 29 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton Auteuil-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 4400 méter hosszú galopp akadályversenyen mindössze tizennégy telivér áll starthoz, hogy összemérje tudását. Egy hosszútávú akadályverseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet. A létszám is nagyon kedvező lesz, csupán tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Dottore (4) – Fauburg Rosetgri (1) – Al Roc (8) – Cafertiti (5) – Dieu Vivant (2)

Dottore (4) kétszer futott eddig mostani idomárja idomítása alatt, mindkét versenyben nyerni tudott. Szombaton komoly feladat elég néz, amennyiben ezt a futamot is sikerrel abszolválja, hamarosan Group versenyekben is kipróbálják.

Fauburg Rosetgri (1) szeptemberi szereplése kisebb csalódás volt, de idomárja szerint ez az ő hibája volt, hogy csak a hetedik helyen ért célba. Munkában javulást mutatott, így sokkal jobb eredményt várunk tőle, mint legutóbb.

Al Roc (8) visszatérése jól sikerült és a verseny sem vett ki belőle sokat. A ló formában van és a 4400 méter sem okozhat számára gondot, döntős futást várhatunk tőle szombaton.

Cafertiti (5) visszatérésével összességében elégedettek lehetünk. Szombaton további javulást várunk tőle, esélyesként várja a futamot.

Dieu Vivant (2) szép győzelmet aratott legutóbb, ezúttal valamivel nehezebb feladat elé néz, hiszen 4kg-al magasabbra kerül a hendikep skálán. A ló nagyszerű formában van, számíthatunk eredményes szereplésére.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!