Izgalmas ló-és agárversenyek a Paulaner Oktoberfest Budapest rendezvényen

Az Oktoberfest rendezvényen is garantált lesz az izgalom, hiszen mindhárom versenynap fergeteges futamokkal várjuk a látogatókat.
Péntek este a főszerep az agaraké és az ügetőké: 18.00 és 20.00 között két agár- és három ügetőversenyen drukkolhattok kedvenc agaraitoknak, illetve lovaitoknak. Az első agárfutamban két klasszis favorit küzdelme várható, Deadshot és Booksy mérik össze újból erejüket. A második futamban pedig Max, Chilli és Muci lehetnek a befutók.
Szombaton 16.00 órakor kezdődnek az ügetőversenyek, 20.00-ig kilenc izgalmas futamban lehet részed, ha kilátogatsz. A nap egyik fő versenye a Hóra Sándor Emlékverseny lesz 18.30-kor, hat résztvevővel a pályán. Urán Lady (4) a legesélyesebb a győzelemre, de Vital RG (3) és Villám Ville (2) is dobogóra állhatnak. A másik kiemelt verseny a Hóra II. Sándor Emlékversen lesz 19.30-kor, hét indulóval a startnál. A Turf szerint Underpaid Hanover (3) nyerheti a futamot, de Part Two (2) és Milliondollar Lux (4) is döntős esélyt képviselnek.
A galopp szerelmesei vasárnap 14.00 – 17.30 között, nyolc futamban szurkolhatnak kedvenceiknek. A napi főverseny a Báró Wesselényi Miklós Emlékverseny lesz 17.00-kor, összesen hat résztvevő méri majd össze gyorsaságát. A szaklap szerint Power of Angel (2) állhat a dobogó tetejére, Nyelvtörő (5) és Freeman (1) is közeli sansz.

Olvass tovább!