Már csak pár nap és itt a hétvége! Gyorsabban telik az idő, ha csütörtökön is játszol egy TUTI-t amivel akár 300 millió forintot nyerhetsz!

2018. 09. 27 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Compiegne ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 3800 méter hosszú galopp gátversenyen tizenhat telivér várja, hogy összemérje tudását. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet. Ráadásul a létszám is kedvelő lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Garasil (9) – Utah de Roche (2) – Melchief (4) – Cote d’Azur (11) – Le Mans (8)

Garasil (9) nagyszerű visszatérésen van túl, miután egy hasonló versenyben lett második Utah de Roche (2) mögött. Formáját azóta is tartja és amúgy is mindig lehet rá számítani. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Utah de Roche (2) visszatérése nagyon jól sikerült, hihetetlen jó versenyt láthattunk tőle. A magas súlybüntetés sem jelenthet számára problémát, hasonló versenyt várunk tőle, mint legutóbb, a győzelemért küzdhet.

Melchief (4) Auteuil-ban futott újra a hosszabb pihenője után. Előtte kiváló versenyeket láthattunk tőle, de még vissza kell rázódnia. Visszatérését két hónap kemény munka előzte meg, így a kondíciója szinte tökéletes. Remélhetőleg csütörtökön nagyon puha lesz a talaj, abban az esetben egy helyezést is elcsíphet.

Cote d’Azur (11) remek eredményt ért el akadályon, előtte pedig gáton is mutatkozott. Fekszik neki ez a pálya, csütörtökön jó futást várunk tőle.

Le Mans (8) a pihenője után már elsőre szimpatikusan mozgott. A csütörtöki nem lesz éppen könnyű feladat számára, ugyanakkor a formájára nem lehet panasz. Pénzdíjas helyre várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: www.canalturf.com

Olvass tovább!