Szerdán jön a Grand National du Trot következő állomása! Ne maradj le róla, játssz és nyerj akár 300 millió forintot ma is!

2018. 09. 26 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán a Grand National du Trot következő állomásával jelentkezik a Kincsem+ futam, a helyszín Vire lesz. A 2800 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenhét kiváló versenyló méri össze tudását, de az erősebbek 25 illetve 50 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Ceylan Dairpet (10) – Blé du Gers (15) – Bolt (4) – Blues des Landiers (12) – Blackaro (1)

Ceylan Dairpet (10) csodálatosan futott Pornichet-ben, de előtte is jó eredményekkel tudott beszámolni. A vasárnapi munkája nagyon ígéretes volt, bombaformában van. Kedveli a jobbkezes pályákat és egyik ellenfelétől sem kell tartani. Csak az első méterekre kell odafigyelni és megszerezheti a győzelmet.

Blé du Gers (15) nagyszerű győzelmét követően is bombaformában van, munkáiban rendkívül meggyőző teljesítményt nyújt. A jobbkezes pálya nem okozhat neki gondot, de egy nagyobb esőzés sem jelentene hátrányt. Ceylan Dairpet (10) lehet a legnagyobb ellenfele, de talán sikerülhet legyőzni őt.

Bolt (4)-nak már vannak jobb helyezések a tarsolyában, amiket hasonló színvonalú versenyeken ért el. Ha szerencsésen alakul a versenye, mindenképpen pénzdíjas helyre várható.

Blues des Landiers (12) három utolsó fellépésén egyaránt kiváló teljesítményt ért el. Úgy tűnik patkókkal a lábán felszabadultabb és ez pozitívan hat teljesítményére. A jobbkezes fordulót kifejezetten szereti, jó futást várunk tőle.

Blackaro (1) Amiens-ben nem a legjobb formáját hozta. Nagyon kedveli a jobbkezes pályát, így ez a futam előnyére szolgálhat. Erős mezőnyben fog megküzdeni, de megvan benne a képesség az eredményes szerepléshez.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!