Kedden is tovább száguldanak a lovak! Játssz Te is a TUTI-val és nyerj akár 300 millió forintot!

2018. 09. 25 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Fontainebleau-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 2000 méter, a startnál pedig tizenhat telivér várja, hogy összemérje gyorsaságát. Ma is kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Pascasha d’Or (2) – Foulognes (11) – Heaven On Earth (1) – Galdan (12) – Zariyano (3)

Pascasha d’Or (2) herélésen esett át, felépülése pedig a vártnál hosszabb ideig tartott. Mostanra tökéletes az állapota, fizikailag rendben van, ez a verseny neki való. Nem lesz egyszerű feladata kedden, de itt az ideje, hogy újra győzzön.

Foulognes (11) utolsó fellépésén megmutatta, hogy ezen a szinten is komoly keresnivalója van. A képessége megvan hozzá, hogy a jövőben ilyen kategóriában bezsebeljen egy győzelmet. Nem kizárt, hogy ez már kedden összejön neki.

Heaven On Earth (1) nagyon jó állapotban van, idén csak jó eredményeket láttunk tőle. Ez a kedvenc távja, amit legutóbb egy győzelemmel is bizonyított. Korábban nyert már ezen a szinten futamot, így kedden is jó futásra számíthatunk tőle.

Galdan (12) pályafutása során először fog starthoz állni ilyesfajta ütközetben. Amennyiben zavartalanul alakul a versenye, könnyedén elcsíphet egy dobogós helyezést.

Zariyano (3) szeptember elején hasonló kategóriájú versenyben győzelmet aratott, amiért kapott egy kisebb büntetést. Munkában nagyon jól dolgozik, utolsó futása óta kiváló teljesítményt nyújt. Kedden is a győzelemért küzdhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!