Újra kezdődnek a dolgos hétköznapok? Játssz ma is egy Kincsem+ TUTI-t és nyerj akár 300 millió forintot, garantáltan könnyebben megy majd a munka!

2018. 09. 24 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Craon ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 3000 méteres galopp síkversenyen tizenhat négyéves és idősebb telivér kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Layali (4) – Echauffour (1) – Lettyt Storm (10) – Haya Kan (5) – Vasy Sakhee (3)

Layali (4) favorithoz méltó futással rukkolt elő legutóbb. Ezzel bebizonyította, hogy ezen a szinten is magas teljesítmény várható tőle. Ha a számára még ismeretlen pályán is hozza a jobb formáját, nehéz lesz megverni.

Echauffour (1) stílusos győzelemmel mutatkozott be ezen a pályán. A magas súly nem jelenthet neki gondot, tudásával kompenzálhatja ezt. A külső starthely sem okozhat problémát, gyorsan lábra szokott kapni, így már a verseny első szakaszában átveheti a vezetést.

Lettyt Storm (10) mindössze kétszer futott idén, ennek az az oka, hogy kizárólag a mély talajt szereti. Amennyiben hétfőn ilyen típusú lesz a felület, mindenképpen a küzdelembe várható. Júniusban már megmutatta, hogy képessége fantasztikus.

Haya Kan (5) pihenő után tér vissza. Tavaly hasonló versenyben második helyen végzett és most is hasonló feltételek mellett áll starthoz. Ha a pihenője után elsőre hozza átlagát, akár nyerhet is.

Vasy Sakhee (3) kifogástalan állapotban van, nem mellesleg legutóbb nagyszerű harmadik helyezést szerzett egy nagy hendikepben. Most nehezebb lesz a feladata, mert nem kapott túl jó startszámot, de remélhetőleg így is jó futásra számíthatunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: www.canalturf.com

Olvass tovább!