Legyen a vasárnapi ebéd után a desszert 300 + 300 millió forint! Játssz ma is a TUTI-val és tedd próbára a szerencséd!

2018. 09. 23 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az ügetőverseny hossza 2700 méter, a startnál pedig mindössze tizennégy tehetséges négyéves versenyló várja, hogy összemérje erejét. Rendkívül kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Eclipse Danica (11) – Elvis Madrik (14) – Estelada de Font (13) – Ever Pride (10) – Versus As (1)

Eclipse Danica (11) szeptember elején fantasztikusan mozgott és csak egy jobb ló tudta megverni. Szerencsére a formáját azóta is tartja és bár most mének és külföldi lovak is lesznek az ellenfelek között, döntős futásra számíthatunk tőle.

Elvis Madrik (14) visszatérő versenye jól sikerült, sokat hozott rajta az a futás. Jobb lett volna, ha a vasárnapi verseny előtt még egyszer fut, de munkában próbálták őt topformába hozni. Remélhetőleg ez sikerült és elég lesz a győzelemhez.

Estelada de Font (13) szerencsétlen versenye után egy remek harmadik helyezést ért el. Könnyű munkákkal készült, a kondíciója kitűnő. Várásra fogják hajtani, pénzdíjas helyre várható.

Ever Pride (10) május végén viszonylag korán elugrotta magát, de később kiderült, hogy betegséggel bajlódott, ami miatt le is kellett állítani. Gyógyulását követően erre a versenyre készült, így kitűnő állapotban fog starthoz állni. Már elsőre főszerepet játszhat.

Versus As (1) a tél folyamán futott már Párizsban és egy hasonló mezőnyben elért negyedik helyezéssel megmutatta, hogy kivételes képesség lakozik benne. Azóta tovább jött előre, áprilisban a svéd Derby későbbi nyerője mögött lett harmadik. A formája kifogástalan, vasárnap a győzelemért küzd.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!