Megérkezett az igazi ősz, dobd fel hát a szombati napodat akár 300 millió forinttal! Játssz ma is a TUTI-val!

2018. 09. 22 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton Longchamp ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1600 méteres galopp síkversenyen tizenhat hároméves telivér méri össze gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Falco Delavilliére (3) – Silvery Mist (11) – French Béré (2) – Almushref (7) – El Indio (6)

Falco Delavilliére (3) számára ez a típusú verseny a legideálisabb, ráadásul roppant hűséges telivér, mindig a maximumot adja ki magából. Tavasszal már volt egy jó futása ezen a pályán, remek formában van, szombaton a győzelemért küzd majd.

Silvery Mist (11) a referenciaversenyében annak ellenére is közel járt a sikerhez, hogy nehezen kapott lábra. Fantasztikus a végsebessége, így ebben a futamban is megküzdhet a végső sikerért.

French Béré (2) munkában nagyon jól mozog és kiváló fizikai állapotban van. Egyszer már rövidebb távon tudott nyerni ezen a pályán, szombaton is pénzdíjas helyre várható.

Almushref (7) most fog debütálni ezen a szinten. Jó állapotban van és eddig is mindig lehetett rá számítani, ebben a kategóriában is meg fogja állni a helyét. Jó futást várunk tőle.

El Indio (6) kiváló teljesítményt nyújtott Deauville-ben, jelenleg is nagyon jó formának örvend. Korábban rövidebb távon indult, de az 1600 méter a legkedvezőbb számára, így a duplázása is elképzelhető.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!