Nem maradhat ki a péntek esti programodból a Kincsem+ TUTI! Játssz ma is és vágj zsebre akár 300 millió forintot!

2018. 09. 21 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken is Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenhét versenyló kéri a játékosok figyelmét, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen sorrend elképzelhető a befutásnál. Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Chacha de Gontier (4) – Byblis du Goutier (3) – Classe des Obeaux (5) – Burguesa (6) – Condoleezza (7)

Chacha de Gontier (4) utolsó versenye nem alakult tökéletesen, sokkal többre képes annál. Pénteken Jean-Michel Bazire lesz a partnere, ennek tükrében az első öt közé várható.

Byblis du Goutier (3) egészségügyi problémái után május óta talpon van és remekül teljesít. Ezúttal patkó nélkül fog futni, hűsége révén pedig minden bizonnyal képes lesz az eredményes szereplésre.

Classe des Obeaux (5) július végén aratott győzelme óta is rendszeresen dolgozott. A ló leginkább a gyors felfolyású versenyeket kedveli. Mellette szól, hogy patkolatlanul áll starthoz, mert így képes a maximumot nyújtani. Jó futást várunk tőle.

Burguesa (6) kitűnő szezont fut, eddigi eredményei rendkívül jók. A hatévesek jelenléte miatt nem lesz könnyű dolga pénteken, ugyanakkor csak kancákkal kell majd megküzdenie. Dobogós helyre várható.

Condoleezza (7) legutóbb nem futott ideális versenyt, ennek ellenére kis híján ismételte jó formáját. Pénteken kedvező feltételek mellett áll starthoz, ráadásul Franck Nivard többször ült már mögötte. A szerencsés helyezkedés kulcsfontosságú lehet, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.turfomania.fr

Olvass tovább!