Csütörtökön is van esélyed arra, hogy Tiéd legyen akár 300 millió forint! Játssz a Kincsem+ TUTI-val!

2018. 09. 20 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Vincennes ad otthont a Kincsem+ futam. A 2850 méteres ügetőversenyen tizennégy hat-, hét- és nyolcéves versenyló áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Ma is nagyon kedvező a létszám, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Tinamo Jet (2) – King Sir Kir (11) – Cap Matyss (6) – Usain Henna (4) – Copernic de Play (7)

Tinamo Jet (2) könnyű győzelmet aratott szeptember 8-án, amikor minden tekintetben kijött neki a lépés. Azóta is tartja remek formáját, a kondíciója egyszerűen lenyűgöző, épp ezért csütörtökön első esélyt képvisel.

King Sir Kir (11) idei eredményeire nem panaszkodhatunk. A csütörtöki futamban a hatévesek lesznek a legfőbb ellenfelek, de megvan rá az esélye, hogy dobogón végezzen.

Cap Matyss (6) időre volt szüksége, hogy formába lendüljön, de legutóbbi futása is azt bizonyítja, hogy jó úton jár. A felkészítése zavartalan volt, az első négy hely valamelyikén fog végezni.

Usain Henna (4) csodálatos formában van, így eljött az ideje, hogy Vincennes-ben is próbára tegye a tudását. Az itteni nagypálya nem okozhat neki gondot, munkaformái alapján jó futást várhatunk tőle.

Copernic de Play (7) legutóbbi negyedik helyezésével elégedettek lehetünk, mert a verseny lefolyása nem kedvezett neki. Csütörtökön jó mezőnyben áll starthoz, ennek ellenére esélyesként áll starthoz.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!