Kis mezőny és nagy nyeremény? Ez a szerdai Kincsem+ TUTI! Játssz és vágj zsebre akár 300 millió forintot!

2018. 09. 19 – szerda– 300 millió forint Jackpot

Szerdán Amiens-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az ügetőverseny hossza 2400 méter, a startnál pedig mindössze tizennégy hatéves és idősebb versenyló kéri a fogadók figyelmét. Rendkívül kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Blackaro (4) – Tesauro (1) – Christo (8) – Springover (12) – Suricato Jet (10)

Blackaro (4) craoni győzelme meglepetés volt és az is, hogy maga mögé utasította Bugsy Malone-t. A munkaformái alapján szerdán is számíthatunk rá, a jobbkezes pálya is növeli az esélyeit.

Tesauro (1) nagyszerű szezont fut, annak dacára, hogy nyár elején kétszer is elugrotta az esélyeit. A szerdai Kincsem+ futamot ideális feltételek mellett várja egy olyan pályán, amit kedvel. Jó esélyekkel áll starthoz.

Christo (8) pályafutását több sérülés is beárnyékolta, de az elmúlt hónapokban bepótolta az elvesztegetett időt. A ló most is topformában van, de a 8-as startszám miatt ezúttal valószínűleg csak pénzdíjas helyezésért fog küzdeni.

Springover (12) utolsó két futása nagyon jól sikerült. Svédországban beszűkültek a lehetőséget, ezért hozták át a lovat Franciaországba. A jobbkezes pálya nem okozhat neki gondot és a különböző taktikákhoz is jól alkalmazkodik, így szerdán is számíthatunk rá.

Suricato Jet (10) legutóbb előrébb is végezhetett volna, mint a hatodik hely, ha kicsit szerencsésebben alakul a versenye. A 2400 méter kissé rövid számára, de nagyszerű formában van és a jobbkezes pályákat is kedveli. Csalódás lenne, ha nem az első öt hely valamelyikén érne célba.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.paris-turf.com

Olvass tovább!