Kedden se kerüljön el a szerencse! Játssz a TUTI-val és nyerj akár 300 millió forintot!

2018. 09. 18 – kedd– 300 millió forint Jackpot

Kedden Compiegne ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1800 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat hároméves és idősebb kanca méri össze tudását. Kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Lady Sidney (5) – Zomara (15) – Passion Nonantaise (3) – Tenue de Soirée (16) – Golden Rajsa (13)

Lady Sidney (5) kiváló eredményekkel tért vissza pihenőjéből. Szerencsére tartja jó formáját, tréningben remekül mozog. Kedden csak kancákkal kell megküzdenie, mindenképpen pénzes helyre várható.

Zomara (15) kisebb kihagyás után állt újra starthoz, ahol kiváló versenyt láthattunk tőle. Most is remek formának örvend, pénzdíjas helyen végezhet.

Passion Nonantaise (3) nagyszerű munkákkal a háta mögött érkezik a versenyre és ki lehet jelenteni, hogy csúcsformában van. A keddi verseny remek lehetőség számára, hiszen csak kancákkal kell összemérnie a tudását. A győzelemért fog küzdeni.

Tenue de Soirée (16) az elmúlt időszakban nem volt igazán szerencsés, hiszen nem alakultak jól a versenyei. Most egy rövid pihenőt követően fog visszatérni, ettől függetlenül megszokott lovasával begyűjtheti megérdemelt győzelmét.

Golden Rajsa (13) utoljára komoly csalódást okozott, sokkal előrébb kellett volna végeznie. Kedden a várhatóan puha talaj, illetve az erősebb kéz is az előnyére válhat, amiben tükrében korrigálhat és a dobogón végezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!