Vasárnap Szuper Jackpot nap lesz a Kincsem+ futamban! Tedd próbára a szerencsédet és nyerj akár 3 milliárd forintot!

2018. 09. 16 – vasárnap– 3 milliárd forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap Longchamp ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 1600 méter, a startnál pedig tizenhat négyéves és idősebb telivér várja, hogy összemérje gyorsaságát. Kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 3 milliárd forint! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Bayoun (1) – Skalleto (2) – Rominou (3) – Sinbad (5) – Wyck Hall (9)

Bayoun (1) pályafutása ígéretesen indult, de egészségügyi problémák miatt a teljes 2017-es szezont ki kellett hagynia és csak idén áprilisban térhetett vissza. Három versenyt nyert ebben az évben, most azonban nehezebb feladat elég néz. Ennek ellenére bízhatunk eredményes szereplésében, mert fantasztikus formában van.

Skalleto (2) nagyszerű teljesítményt nyújtott legutóbb Deauvill-ben. Megbízható telivér, akár a győzelmet is megszerezheti.

Rominou (3) jó eséllyel várja a vasárnapi Kincsem+ futamot, amire az augusztus 12-i szereplése a bizonyíték. Ez a pálya kedvez neki, csupán a 14-es startbox okozhat némi problémát.

Sinbad (5) szép győzelmet aratott Deauville-ben, a korábbi eredményeit látva bízhatunk eredményes szereplésében. Két hendikepben zsinórban megnyerni nem könnyű feladat, de munkaformái alapján minden elképzelhető.

Wyck Hall (9) rendkívül balszerencsés volt augusztus 2-án, ha jobban alakul a versenye, biztosan előrébb végez, mint a 10. hely. A munkaformái kiválóak, vasárnap ha kijön neki a lépés, korrigálni fog.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Olvass tovább!