Végre itt a hétvége, de a pihenés mellett biztosan jut idő egy TUTI-ra! Játssz és nyerj akár 300 millió forintot ma is!

2018. 09. 15 – szombat– 300 millió forint Jackpot

Szombaton is maradunk Vincennes-ban a Kincsem+ futamban. Az ügetőverseny hossza 2850 méter, a startnál pedig tizenhat rutinos, hétéves és idősebb versenyló kéri a fogadók figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Vertige de Chenu (5) – Blues des Landiers (13) – Balando (9) – Blue Story (15) – Auch (6)

Vertige de Chenu (5) legutóbb hibával futott, így végül csak az ötödik helyen ért be. A szombati futam egy újabb lehetőség számára, amennyiben a startnál nem ugrik, a győzelemért fog küzdeni.

Blues des Landiers (13) utolsó futása nagyon jól sikerült, de ha valamivel jobban alakul a versenye, előrébb is végezhetett volna, mint a negyedik hely. Szombaton is számíthatunk rá.

Balando (9) nagyon jó teljesítményt nyújtott augusztus 25-én, harmadik helyezésének értékét növeli, hogy fiatalabb lovakkal mérte össze tudását. A ló remek formában van, szombaton az első helyre várható.

Blue Story (15) szép győzelmet aratott augusztus 12-én. A szombati futamban is nagyszerűek számára a feltételek, ezért az első öt közé várható.

Auch (6) nagyszerű harmadik helyezést szerzett az utolsó futása alkalmával ugyanezen a pályán. A startnál nagy odafigyelést igényel, de ha ez sikerül, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!