Ha péntek este, akkor Kincsem+ TUTI! Ne hagyd ki ma se, játssz és nyerj akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 09. 14 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20:15-kor, Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenhat versenyló méri össze gyorsaságát, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. A létszám is kedvező lesz ma, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Casimir de Survie (12) – Brasil de Bailly (11) – Benoit Royal (16) – Vicomte de Corveil (14) – Cyriel d’Atom (15)

Casimir de Survie (12) nagyon megérdemelte az argentani győzelmet, ahol szép stílusban, könnyed sikert aratott. A versenyt követő napokban nem mutatta a fáradtság jeleit, ezért péntek este is számíthatunk rá.

Brasil de Bailly (11) egészen jól mozgott a szeptember 8-i Kincsem+ futamban, ahol a péntekinél erősebb mezőnyben kellett helyt állnia. A ló topformában van és ezt a pályát is kedveli, így csak a 25 méteres hátrány nehezíti a helyzetét. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Benoit Royal (16) a nyári hónapokban jó versenyeket futott. Ezen a pályán még nem sok babér termett számára és pénteken a 25 méteres hátrány is nehezíti a feladatát, de ennek ellenére az első öt közé várható.

Vicomte de Corveil (14) a nyári hónapokban nem versenyzett, de a visszatérése jól sikerült. Még nincs száz százalékos állapotban, de munkában sokat jött előre, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Cyriel d’Atom (15) a július 24-i futását követően megsérült a karámban, ezért pihenőre volt szüksége. Öt héttel ezelőtt kezdték újra felkészíteni, de a formája nagyon jó, ezért már most az első öt között van a helye.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.paris-turf.com

Olvass tovább!