Ugorj fejest a milliókba! Játssz csütörtökön is a TUTI-val és nyerj akár 300 millió forintot!

2018. 09. 13 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Auteuil-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 3600 méteres galopp gátversenyen tizenhét négyéves telivér méri össze tudását. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet, bármilyen kombináció nyerő lehet a befutásnál. Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Peace Maker (17) – Cocolegustachocho (2) – Epi Sacre (8) – Janidex (1) – Skins Rock (7)

Peace Maker (17)-nek nem kedvezett a clairefontaine-i pálya profilja, ezért sem láthatták őt a fogadók július 21. óta. A ló remek kondícióban van, esélyeit növelné, ha csütörtökön kellően puha lenne a pálya felülete.

Cocolegustachocho (2) visszatérése összességében jól sikerült. Ugyan csak a kilencedik helyen ért célba, de akkor még nem volt száz százalékos állapotban. A felkészítése zavartalan volt, csütörtökön az első öt közé várható.

Epi Sacre (8) két szép győzelem után várja a csütörtöki Kincsem+ futamot, ráadásul legutóbb akadályon győzött. Csütörtökön visszatérésre készül, ennek ellenére kalkulálni kell vele.

Janidex (1) egy késői telivér, ráadásul Pau-ban egy buta hibát vétett, ami után hosszabb pihenőre kényszerült. A visszatérése óta sokat jött előre, munkaformái alapján mindenképpen számíthatunk rá.

Skins Rock (7) nagyon jól futott az utolsó fellépései alkalmával is, bizonyítva, hogy ebben az osztályban is versenyképes. A ló remek formában van, bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.france-galop.com

Olvass tovább!