Szerdai száguldás és 300 millió forint? Ez a Kincsem+ TUTI! Játssz és nyerj ma is!

2018. 09. 12 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán Longchamp ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2400 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat négyéves és idősebb telivér kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: More Than This (13) – Phedre (10) – Insider (1) – Impatiente (3) – Rouxeville (14)

More Than This (13) Chateaubriant-ban igazolta, hogy a Clairefontaine-ben elért harmadik helye nem a véletlen műve volt. Soha nem futott még ezen a pályán, de a kondíciója tökéletes, így jó eséllyel pályázik egy pénzdíjra.

Phedre (10) augusztus 20-án megmutatta, hogy remek formában van. A ló munkában is jól dolgozik, ráadásul könnyen kezelhető telivér és a 14-es startbox miatt sem kell aggódni. Szerdán is számíthatunk rá.

Insider (1) neve jól cseng ebben az osztályban, de a dieppei győzelme után nem tudott maradandót alkotni. A 3,5kg-os büntetés szerdán sem könnyít a helyzetén, azonban a longchampi pálya növeli az esélyeit.

Impatiente (3) egy megbízható telivér, aki legutóbb is kitett magáért. A legutóbbi győzelmei miatt most igen magasan áll a skálán, így ezúttal csak egy pénzdíjat remélhetünk tőle.

Rouxeville (14) az utolsó futásai alkalmával csalódást okozott, de mentségére szóljon, hogy Vichyben és Deauvillben is magas súllyal állt starthoz. Szerdán sokkal jobb teljesítményt várunk a lótól, remélhetőleg visszatalál a helyes útra.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!