Pattanj velünk sulkyba kedden és tedd próbára a szerencsédet! Játssz és nyerj a TUTI-val ma is akár 300 millió forintot!

2018. 09. 11 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Toulouse-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 2950 méteres alaptávú ügetőversenynek tizennégy versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet a befutásnál. A létszám pedig rendkívül kedvező lesz, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Clever Lymm (9) – Cayenne de Houelle (7) – Cledere de l’Airou (8) – Diadora B.R. (14) – Uvinito (13)

Clever Lymm (9) legutóbb hibával futott, ami gyakorlatilag a versenyébe került. A formájával nincs gond, remek munkák után fog starthoz állni és a hosszútáv is kedvező számára. Komolyan számolni kell vele.

Cayenne de Houelle (7) augusztus végén fantasztikusan mozgott Párizsban, ami után győzelmet vártak volna tőle, de csak hatodik lett, de összességében nem panaszkodhat az időeredménye miatt. Kedden ebben a mezőnyben ismét a dobogó valamelyik fokára állhat.

Cledere de l’Airou (8) indulása nem volt biztos, mivel hat nappal ezelőtt versenyzett. A mezőnyt elnézve viszont kifejezetten jó esélyei vannak, ráadásul győzött már ezen a pályán. Ha minden a tervek szerint alakul, ezt kedden is megteheti.

Diadora B.R. (14) pihenőjét követően fokozatosan jött előre. Legutóbb extraklasszisok ellen sem okozott csalódást, ismét kifogástalan a formája. Ennek okán kedden már főszerepet játszhat.

Uvinito (13) bő egy héttel ezelőtt a start után akadályozás áldozata lett, ami után az ötödik hely is bravúr volt tőle. Ezt figyelembe véve biztos, hogy zavartalan verseny esetén, kedden a győzelemért küzdhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!