Már megint hétfő van? Ne csüggedj, játssz inkább egy TUTI-t és nyerj ma is akár 300 millió forintot!

2018. 09. 10 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn a varázslatos Chantilly ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2000 méteres galopp síkversenyen tizenhat hároméves telivér kéri a fogadók figyelmét. Kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Folle Passion (9) – Zilbio (2) – Almushref (5) – Infirmier (3) – Urban Poete (7)

Folle Passion (9) augusztusi versenyében végig nagyon meggyőző volt. Tartja kitűnő formáját, ennek fényében hétfőn ismétlést és döntős futást várunk tőle.

Zilbio (2) továbbra is jó formában van és a hétfői táv is abszolút mellette szól. Ha minden rendben zajlik, ezúttal is a dobogó valamelyik fokán fog állni.

Almushref (5) először fog starthoz állni hendikepben. Remélhetőleg nem áll túl magasan a skálán, mindenesetre a formájára nem lehet panasz, jó futást várunk tőle.

Infirmier (3) remek futással debütált a szintetikus borításon, ugyanakkor gyeppályán annál is magasabb formára képes. Hétfőn is bízhatunk eredményes szereplésében.

Urban Poete (7) utoljára nagyszerűen zárkózott, sajnos túl messziről. Hétfőn lovasának közelebb kell helyezkednie vele, ez kulcsfontosságú a sikeres szereplés szempontjából. A szezon végén ménesbe vonul a ló, bízzunk benne, hogy előtte még arat legalább egy győzelmet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.paris-turf.com

Olvass tovább!