Vasárnap se hagyd ki a TUTI-t! Játssz ma is és nyerj akár 300 + 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 09. 09 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap Longchamp-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 2000 méter, a startnál pedig tizenhét négyéves és idősebb telivér várja, hogy összemérje tudását. Izgalmas verseny lesz, megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Pump Pump Palace (5) – Magari (1) – Bagel (7) – La Milva (14) – Merikha (10)

Pump Pump Palace (5) istállója egyik legmegbízhatóbb lova, akire mindig számíthatnak a fogadók és aki megérdemelne már egy Kincsem+ győzelmet. Vasárnap a 13-as startbox nehezíti a feladatát, ettől függetlenül számíthatunk rá.

Magari (1) legutóbbi negyedik helyezésének értékét növeli, hogy a júliusi győzelme miatt 4kg-os büntetéssel lépett pályára és az 1600 méter is rövid volt számára. A ló csodálatos kondícióban van, vasárnap az első helyezésért fog csatázni.

Bagel (7) rengeteget fejlődött a 2018-as szezonban, melynek eredményeként két Kincsem+ futamot is nyert már. Június óta 8,5kg-al nehezebben áll a skálán, de a legutóbbi sikerén elbírálva, további javulást várhatunk tőle.

La Milva (14) utolsó futása csalódás volt, favorizált lóként sokkal jobb eredményt kellett volna elérnie, mint a nyolcadik hely. Vasárnap bármi megtörténhet, bízzunk benne, hogy az első öt között fog beérni.

Merikha (10) egy őszinte telivér, aki mindig hűen adja a képességei alapján tőle elvárható maximumot. Soha nem futott még hendikepben és ehhez hasonló nagy mezőnyben, de a feltételek kedvezőnek tűnnek, így vasárnap jó futást várunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!