A szombati kirándulás előtt pont van időd játszani egy TUTI-t, amivel ma is akár 300 millió forintot nyerhetsz!

2018. 09. 08 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton is Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A lovak ma is 2850 méteres alaptávon állnak starthoz, de az erősebbek 25 méteres hátrányból indulnak, a versenyen tizenhét  hatéves és idősebb, francia tenyésztésű versenyló méri össze gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz, ráadásul egy térhátrányos futamban bármi megtörténhet a befutási sorrendet illetőleg. Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Vertige de Chenu (13) – Ce Bello Romain (8) – Colorado Blue (2) – Calin de Morge (15) – Brindor (5)

Vertige de Chenu (13) remek időt ügetve, könnyedén győzött szeptember 1-én. A szombati verseny prioritást élvez az őszi programjában, így a rövid intervallum ellenére is ráduplázhat a sikerére.

Ce Bello Romain (8) négy győzelmet aratott június óta, ami annak köszönhető, hogy idén rengeteget fejlődött. A vincennes-i pálya nem jelent majd számára újdonságot, az első három közé várható.

Colorado Blue (2) nagyon jól futott az utolsó fellépésén, annak ellenére, hogy kissé peches volt. Szombaton várásra fogják hajtani, ezzel a taktikával beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Calin de Morge (15) egy kedves ló, aki magas életnyereménye miatt egyre nehezebb és nehezebb feladatokat kap. Hajtója, Franck Nivard jól ismeri a lovat, tudja, hogy a startnál nagy odafigyelést igényel. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Brindor (5) szép győzelmet aratott La Capelle-ben, míg Cherbourgban patkolva lépett pályára, hogy felkészüljön a szombati Kincsem+ futamra. Győzött már korábban ezen a pályán és a táv sem jelenthet számára problémát, jó futást várunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.turfomania.fr

Olvass tovább!