Végre vége a hétnek! Kezdd a pihenést akár 300 millió forinttal a zsebedben! Játssz pénteken is a TUTI-val!

2018. 09. 07 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20:15-kor, Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc versenyló méri össze gyorsaságát, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet a befutási sorrendet illetőleg. Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Clara Maza (7) – Callas du Bouffey (11) – Bise du Coglais (12) – Coral Sea (15) – Bona Fide (6)

Clara Maza (7) szép győzelmet aratott La Capelle-ben és azóta is tartja remek formáját. Korábban nagyon jó időt ügetett ezen a pályán és ezen a távon, nem véletlen, hogy hajtója magabiztosan várja a pénteki startot.

Callas du Bouffey (11) kedvező feltételek mellett várja a pénteki futamot, ugyanis kizárólag francia tenyésztésű kancákkal kell megküzdenie. A zárómunkáján kitűnően dolgozott, így a térhátrány ellenére is az első három hely valamelyikére várható.

Bise du Coglais (12) jó teljesítményt nyújtott az utolsó fellépésén, de a pénteki mezőny sokkal inkább kedvez neki. Győzött már ezen a kispályán, az első öt a helye.

Coral Sea (15) nyári futásai összességében jól sikerültek, hisz két alkalommal is elsőként haladt át a célon. A jobb számait jobbkezes pályákon aratta, de balra is szívesen fordul, így zavartalan verseny esetén az első öt között kéne végeznie.

Bona Fide (6) formában van, ehhez nem férhet kétség. Nem tartozik a könnyű hajtások közé, de alaptávosként a feltételek kifejezetten kedvezőek számára. A mezőny megfelel a képességeinek, döntős futást várunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!