Már csak egy ugrás és újra itt a hétvége! Játssz addig egy TUTI-t és nyerj akár 300 millió forintot!

2018. 09. 06 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Auteuil ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 3600 méteres galopp gátversenyen tizenhat rutinos, ötéves és idősebb telivér méri össze tudását. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet. Ráadásul a létszám is kedvező, mert csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Futbolisto (9) – Utah de Roche (7) – Tom Mix (11) – Melchief (1) – Ci Blue (4)

Futbolisto (9) nagyon jól futott az utolsó versenyében, kis szerencsével győzhetett is volna. Ezt a pályát jól ismeri és a fáradtságnak a nyomai sem látszódnak rajta, így csütörtökön bármi megtörténhet.

Utah de Roche (7) jó versenyeket futott a 2018-as év első harmadában és a pihenőjéből is sokat profitált, sőt, tovább jött előre. Felkészülten várja a csütörtöki futamot, csalódás lenne, ha nem az első négy hely valamelyikén érne célba.

Tom Mix (11) remek formában van, amiből előnyt kovácsolhat csütörtökön. A nyári győzelmei miatt 5kg-al magasabban áll a skálán, így most nehezebb feladat elé néz, de lovasával összeszokott párost alkotnak, ezért mindenképpen számíthatunk rá.

Melchief (1) most tér vissza, de felkészülten várja a csütörtöki futamot. Győzött már 72 kg-al is korábban, ezért a topsúly nem okozhat neki gondot. A pálya és a táv is kedvez neki, bízhatunk eredményes szereplésében.

Ci Blue (4) utolsó futása csalódás volt. A ló csodálatos kondícióban várja a csütörtöki futamot és a mezőny is megfelel a képességeinek. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!