Szerdán jön a Grand National du Trot következő állomása! Ne hagyd ki Te se, játssz a TUTI-val és nyerj akár 300 millió forintot!

2018. 09. 05 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán a Grand National du Trot következő állomásával jelentkezik a Kincsem+ futam, a helyszín Pornichet lesz. A 2725 méteres alaptávú ügetőversenynek mindössze tizennégy versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Izgalmas verseny lesz, hiszen egy térhátrányos futamban bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. A létszám is roppant kedvező lesz, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cleangame (12) – Ceylan Dairpet (3) – Aigle Jenilou (5) – Aldo d’Argentre (6) – Dream de Nilrem (2)

Cleangame (12) kipihente az augusztus 8-i verseny fáradalmait és most is remek formában van. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Ceylan Dairpet (3) topon van, ezért nem kellett vele mást tenni, mint könnyű munkákkal formában tartani. A feltételek kitűnők számára, remélhetőleg felveszi majd a versenyt Cleangame-el (12).

Aigle Jenilou (5) az utolsó futásai alkalmával megmutatta, hogy remek formában van. Idomárja nem tervezte indítani ebben a futamban, de az augusztusban látottak alapján mégis bedobták a mélyvízbe. Az első öt között a helye.

Aldo d’Argentre (6) nagyon jól mozgott a GNT saint-maloi fordulójában és azóta is tartja nagyszerű formáját. Szerdán is jó esélyt képvisel.

Dream de Nilrem (2) legutóbb nem hozta a tőle elvárhatót, de mentségére szóljon, hogy Saint-Maloban óriási volt a hőség. A munkaformái nagyon jók, szerdán jó eséllyel pályázik egy pénzdíjra.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!