Ne csüggedj a dolgos hétköznapok miatt! Játssz inkább egy TUTI-t és nyerj akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 09. 04 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Strasbourg ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2000 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat négyéves és idősebb telivér kéri a játékosok figyelmét. Ma is kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Sir Bibi (7) – Zariyano (8) – Hout Bay (9) – Veakalto (5) – Rubens (1)

Sir Bibi (7) nagyon jól futott az utolsó versenyében, amikor harmadik helyen ért célba. A ló kirobbanó formában van, így esélyesként várja a keddi startot.

Zariyano (8) remek formában van, ezt bizonyítja a deauville-i második helyezése is. Kedden a 10-es startbox sem okozhat neki problémát, számíthatunk rá.

Hout Bay (9) június óta nagyszerű formában van, amit a pénzdíjas helyezései is igazolnak. A 2000 méteres táv jobban fekszik majd neki, mint a mérföld, ebből kiindulva jó eséllyel pályázik kedden a győzelemre.

Veakalto (5) nagyszerű teljesítményt nyújtott az augusztus 18-i Kincsem+ futamban. Kedden sok függ majd a pálya állapotától, de jó esélyekkel áll starthoz, a döntőbe várható.

Rubens (1) pénzdíjas ötödik lett a július 29-i Kincsem+ futamban úgy, hogy kissé peches versenyt futott. Kedden topsúllyal áll majd starthoz, de ez nem okozhat neki gondot, bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!