Elkezdődött az új tanév, Te is kezdd az őszt akár 300 millió forinttal a zsebedben! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2018. 09. 03 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn is Craon-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 2400 méter, a startnál pedig mindössze tizennégy telivér várja, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz, a létszám pedig nagyon kedvező, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Miranda (4) – Cuba Libre (2) – Carriwitchet (7) – My Swashbuckler (1) – D’Or et Diamant (9)

Miranda (4) legutóbb megmutatta, hogy versenyképes ebben az osztályban. A felkészítése jól sikerült, a kondíciója pedig tökéletes, így hétfőn kalkulálni kell vele.

Cuba Libre (2) szép stílusban győzött Saint-Maloban, hétfőn persze nehezebb feladat vár rá, de ez a mezőny megfelel a képességeinek. Nem tartozik az egyszerű lovaglások közé, ennek ellenére a főszereplők egyike lehet.

Carriwitchet (7) briliáns győzelmet aratott augusztus 16-án. Csakúgy, mint akkor, hétfőn is ausztrál szemellenzővel áll starthoz, mert ennek köszönhetően sokat javult az elmúlt hónapban. Bízhatunk eredményes szereplésében.

My Swashbuckler (1) jó versenyt futva, előkelő harmadik lett augusztus 2-án. A hároméves ménnek a megbízhatósága a legnagyobb erőssége. A 2400 méteres táv jobban fekszik neki, ezért hétfőn is számíthatunk rá.

D’Or et Diamant (9) soha nem végzett még az ötödiknél rosszabb helyen, de győznie még nem sikerült. Hétfőn jó eséllyel áll starthoz, a 2400 méteres táv sem okozhat neki gondot.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!