Legyen nyerő vasárnapod! Játssz a Kincsem+ TUTI-val és vágj zsebre akár 300 + 300 millió forintot!

2018. 09. 02 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap Craon ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2775 méteres alaptávú ügetőversenynek maximális mezőny, azaz tizennyolc versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Bugsy Malone (18) – Astor de Rozoy (7) – Blues des Landiers (15) – Blackaro (2) – Utile Lebel (10)

Bugsy Malone (18) zsinórban öt győzelmet aratott a Trophee Vert sorozatban, 25 és 50 méteres hátrányokat ledolgozva. Tavaly a craoni fináléban elgaloppozta magát, de idén esetleges sikerével feltenné az i-re a pontot.

Astor de Rozoy (7) szép győzelmet aratott augusztus 5-én és legutóbb is megmutatta, hogy formában van. Arra nem sok esély van, hogy visszavágjon Bugsy Malone-nak (8), de vasárnap is számíthatunk rá.

Blues des Landiers (15) utolsó futása nehezen érthető, mert az enghieni győzelmét követően sokkal jobb eredményt kellett volna produkálnia. Bugsy Malone (8) legyőzésére minimális az esélye, de idomárhajtója minden meg fog tenni amit tud.

Blackaro (2) augusztus 5. óta nem lépett pályára, mert az utolsó futása után elvégzett vizsgálat kisebb egészségügyi problémákat mutatott nála. A ló most már rendben van, az ötödik helyre mutatkozik reális esélye.

Utile Lebel (10) egy rendkívül megbízható ügető, aki a döntő futam előtt előkelő harmadik helyen áll a sorozat összesített pontversenyében. A ló formában van, vasárnap a második helyet megszerezheti.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!